Forside Nyheder

Nu kan du prøve danske Libratone Beat


 


Dansk trådløs højttaler


Den danskdesignede trådløse højttaler er endnu på vej ud i butikkerne. Du kan allerede se, prøve og lege med det veldesignede stykke elektronik hos Eplehuset.


Vi så første gang Libratone Beat på IFA 2010-messen i Berlin tilbage i september. Her var det lille danske opstartsfirma i fuld gang med at promovere sig for omverdenen, og vi lyttede med interesse til den trådløse højttaler, Beat, der skiller sig ud fra konkurrenterne med sit anderledes, minimalistiske og vel ret så danske design.


Denne skribent har allerede fået fingrene i et eksemplar, og der er nu også demoenheder ude i Eplehusets butikker. Det betyder, at du kan rende ned til din lokale butik og se nærmere på højttaleren.


Den består i bund og grund af en digital forstærker, en 5-tommer basenhed, to 3-tommer mellemtoneenheder og to 1-tommer diskantenheder. Dertil kommer den trådløse forbindelse, der gør det muligt at sende musik fra din iPhone, iPad eller iPod med op til 10 meters afstand og fra din computer med op til 30 meters afstand. Du kan også få lyd ud af Libratone Beat med et almindeligt minijack-kabel.


  


Lækker kvalitet


Det hele er gemt væk i et trækabinet betrukket med cashmere-uld, og bagpå gemmer sig et forkromet håndtag og toppen er i hvid plast med piano-finish. Libratone lover også, at konstruktionen serverer dig for en perfekt stereooplevelse lige meget, hvor du har højttaleren placeret i rummet.


Du kan forudbestille Beat allerede i dag hos Eplehuset for 4.000 kroner i en grå udgave. Vil du have den i sort, beige hvid eller rød, så skal du af med 4.600 kroner.


Libratone regner med at have købseksemplarer ude i butikkerne i næste uge, og Beat skulle også finde vej til Apples webbutik indenfor to ugers tid.


Læs mere om Libratone Beat her!


 

Annonce:
Forrige artikelEr Sonos på vej ind i hjemmebio løsninger ?
Næste artikelSteve Jobs: AirPlay får overhaling næste år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.