Forside Indhold og distribution Musik

Sonys flatrate musik-tjeneste er startet


 


Qriocity


Sony vil sælge adgang til 6 mio. musiknumre via flatrate abonnement verden over.


Music Unlimited er Sonys svar på musik i skyen, altså musik der ikke lagres lokalt med streames direkte til afspillerne. Music Unlimited er en del af Sonys Qriocity univers annonceret tidligere på året.


Musiktjenesten en konkurrent til Spotify i Europa og Pandora i USA, ligesom Apple og Google begge ventes at være på vej med lignende tjenester. Sony giver musikelskere adgang til 6 millioner sange i abonnement.


 


Afspilles igennem Sony enheder


I første omgang kan musikken afspilles gennem Sonys egne TV (2010-modellerne), Blu-ray-afspillere, Blu-ray Home Theater-systemer samt  PlayStation3 samt computer-underholdningssystemer, Sony VAIO og andre pc’er.


Musiktjenesten skal også kunne tilgås via en række af Sonys bærbare enheder, og mon ikke Sony skæver til andre mobile enheder hvor det er muligt at integrere Music Unlimited.


Med adgang gennem skyen til et kæmpe bibliotek af sange kan brugere opdage ny musik, som på forhånd er defineret til at matche deres smag, og afspille det på en lang række enheder, uden at de behøver at rode med digitale musikfiler.


 


Pris og tilgængelighed


Sony har planer om at Music Unlimited skal kunne bruges verden over, og nu har de åbnet i de første lande. Det blev Storbritanien og Irland der fik den først.


I Storbritanien koster tjenesten 35 kr/måned for adgang til en række faste musikkanaler, og 88 kr/måned for alacarte adgang til alle 6 mio. musiknumre.


 

Annonce:
Forrige artikelVideo: Satire om Blackberry og Apple
Næste artikelFra alle os til alle jer, en rigtig…
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.