Forside Nyheder

TV2 Sputnik kommer til din Sony-skærm


Sony-skærme med Bravia Internet Video får snart adgang til TV2s onlinetjeneste: Sputnik.


 


TV2s onlinetjeneste, Sputnik, kan snart tilgås direkte fra Sonys fladskærme med BRAVIA Internet Video.


Har du et nyere Sony-tv stående i stuen med BRAVIA Internet Video, så kan du snart se frem til en særdeles relevant opdatering for os danskere. Sony har nemlig som første tv-producent indgået et samarbejde med TV2 om at give adgang til tv-stationens online-indhold på TV2 Sputnik.


Samarbejdet går i luften den 8. December og vil give adgang til streaming af TV2s mange programmer, samt live-broadcast af udvalgte begivenheder.


Du skal dog ikke regne med at TV2 Sputnik bliver gratis på din Sony-skærm. Tv-stationen tager nemlig penge for adgang til bagkataloget.


Sputnik kræver et abonnement og indeholder programmer fra TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 NEWS og TV 2 Charlie. En del af indholdet som f.eks. ?Natholdet?, ?Nyhederne? og ?Go?morgen? & ?Go?aften Danmark? kan dog også ses uden abonnement.


Sonys TV har dog ikke indbygget en betalingsløsning. Det betyder at pay-per-view af film og andre udsendelser ikke er mulig. De udsendelser der kan ses på Sony TV’et, er dem som er inkluderet i abonnementet til Sputnik.


Det er i øvrigt ikke en eksklusiv aftale imellem TV 2 og Sony, hvilket betyder at andre producenter af TV vil kunne tilbyde noget tilsvarende i fremtiden.


 Video fra flatpanels.dk


 

Annonce:
Forrige artikelPriserne på iPad er påfaldende ens
Næste artikelDagens video: Papir fjernbetjeningen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.