Forside Indhold og distribution Film

Amazon vil overtage Lovefilm


Købet af Lovefilm kan være startskudet til mere europærisk film streaming (video on demand).


Lovefilm er et engelsk firma, der tilbyder filmleje via posten samt film streaming (video on demand). En europærisk pendant til Netflix i USA, der har stor succes derovre med samme kombination af produkter.


Udover hjemlandet Storbritanien, har Lovefilm afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Men herhjemme har de endnu ikke gjort noget stort nummer ud af film streaming. Der har dog været gjort forsøg i det stille.


Amazon er storaktionær i Lovefilm, og har annonceret at de køber de resterende 58% aktier i selskabet til marts. Overtagelsen virker naturlig eftersom Amazon og Netflix er konkurrenter på det amerikanske marked for film streaming, og Netflix ventes at ville etablere sig i Europa inden længe.


Amazon vil bruge Lovefilm som base for ekspansion i Europa, og det betyder formentlig flere tilbud indenfor film streaming samt at Lovefilm breder sig til endnu flere europæriske lande.


 

Annonce:
Forrige artikel4G må gerne hedde 4G
Næste artikelAnmeldelse af Oppo BDP-93 3D blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.