Forside CES CES 2011

CES 2011: Android Honeycomb kun til tablets ?


Der bliver angiveligt en række minimumskrav til, hvilke enheder der får lov til at køre den nye version af Android. Måske bliver Honeycomb kun til tablets.


Sitet pcmag.com påstår at have fået informationer om specifikationerne på den kommende version af Android, kaldet Honeycomb.


Hvis man stoler på oplysningerne, lader det til, at der bliver et minimumskrav til, hvilke enheder, der må køre styresystemet, ligesom vi så det med Microsofts Windows Phone 7.


Android Honeycomb får enten versionsnummer 2.4 eller 3.0, og Google kræver som minimum en ARM Cortex A9-processor, for at få lov til at have Honeycomb.


 


Krav til skærmen


Derudover skal skærmopløsningen være på 1280X720 pixels, og det får medier verden over til at spekulere i, om Honeycomb kun kommer til at køre på tablet-computere. Der er nemlig stadig et stykke tid til, at mobiltelefonerne kommer op på så høj en opløsning.


I følge rygterne bliver Motorolas tablet den første på markedet med Honeycomb. Den bliver angiveligt præsenteret under denne uges teknologimesse CES i Las Vegas, og får navnet Motorola Xoom.Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelCES2011: Hyundai M-Box K3
Næste artikelCES2011: En håndholdt Windows 7 spillekonsol
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.