Forside Indhold og distribution Film

CES 2011: Disney går 3D amok.


Disney gør klar til at genudgive igen. Nu i 3D.


Hvis man ligesom mig er over 40 år gammel, så ved man, at man når man samler film har købt flere Disney film mere end én gang.


Først var det VHS samlingen skulle hentes til, så laserdisc så DVD, senere Disney DVD (hvad det så end var), og så Blu-ray. Hver gang har Disney udtalt at det var “sidste chance”.


Nu får vi alle en chance til


Nu har Disney annonceret at de vil udgive flere af deres klassikere som Disney 3D Blu-ray.


Det bliver Løvernes Konge som kommer som den første 2D -> 3D konvertering, men man kan allerede nu godt forberede sig på, at det ikke bliver den sidste konvertering fra Disneys side. Nedenstående titler er nogle af dem som Disney har i gang for det 3D hungrende publikum.


– Bolt
– Meet the Robinsons
– G-Force
– Chicken Little
– The Lion King
– Beauty and the Beast
– The Nightmare Before Christmas


Disney har annonceret at de udsender mindst 15 3D Blu-ray titler for 2011, og rygterne siger at Tron Legacy 3D måske allerede ligger i de amerikanske butikker i april.


Recordere.dk besøger i øvrigt Disney studios i Los Angeles sammen med Panasonic i næste uge. Læs meget mere om det senere.


Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Styr fladskærmsophænget med iPhone
Næste artikelCES 2011: Prisfald på Galaxy Tab
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.