Forside CES CES 2011

CES 2011: Nu åbner udstillingen
CES 2011 åbner

CES slår dørene op her til aften dansk tid. Selvom det har væltet ind med nyheder og fortsat gør (se tema: https://www.recordere.dk/tema/ces2011) så er det i dag at vi får adgang til de “hellige haller”.

Og hvad forventer vi så at se?


Tablet computere

Jo, som skrevet i tablets, tablets og tablets så må den mest markante enkelte gruppe på CES være tablets. Før CES ventede analytikere at se mindst 50 forskellige tablets på CES (med varianter). Det skal nok holde stik, der kan meget vel være endnu flere!

Og alle de store vil også lege med. LG, Samsung, Panasonic og Sony. Panasonics tablet er dog mere tænkt som en TV fjernbetjening og Sony har kun fortalt at de er på vej med tablets, men det er tydeligt et fokus område for alle nu.


3D TV

Hvis nogen troede at der ikke kunne koges mere nyt på 3D TV, så tro om igen. CES vil også denne gang handle om 3D og 3D produkter.

Mere 3D indhold. 3D med passive briller. 3D uden briller. Mere og mere 3D grej.


Smart TV

Det tredie store emne på CES er Smart TV. Andet indhold på TV’et som suplement for almindeligt TV. Det kan være forskellige interaktive tjenester. Filmleje. TV via nettet. Spil.

Men i det hele taget at udviklingen går imod flere tilbud og flere muligheder for individual tilpasning.

Smart TV er ikke en nyhed i sig selv. Men som det ses i Smugkig på Panasonic Smart TV i USA, så er det et område som vokser stærkt herovre i USA hvor vi rapporterer fra lige nu.

Hjemme i Danmark mangler vi endnu noget godt indhold på Smart TV siden. Det er kun drysvis vi har fået en smule serveret, men mon ikke der kommer mere og mere også i DK.


Hvad vil du gerne se?

Er der noget særligt du ønsker at se flere billeder / videoer af, så skriv en kommentar her. Så vil vi se om vi kan nå at opfylde ønskerne.


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.