Forside CES CES 2011

CES2011: Recordere.dk besøger LG standen


CES2011: Recordere.dk besøger LG standen


Recordere besøgte LG’s stand, og fik en personlig rundvisning, hvor LG Nordic gav os et godt indblik i de nye modeller og teknologier, der kommer i 2011.


2011 står i 3D’en tegn, og LG har på alle deres LED modeller valgt at bruge passive briller. Ved indgangen til standen får man udleveret et sæt briller, der passer til alle modeller.


Da vi læste om det i Danmark var vi lidt skeptiske, men må indrømme at vores tvivl kom til skamme. 3D effekten var ualmindelig god, og selvom vi stod over 20 meter fra en skærm var 3D effekten, dybden og lyset imponerende.


LG kalder det selv verdens første flicker-free 3D TV, og vi må give dem ret i at der ikke er blinken for øjnene. Det står bare godt.LG har fat i den lange ende.


Det er godt set, og meget innovativt at LG har valgt passive briller. De er billige at fremstille og sælge. De giver et fantastisk roligt billede som vi kender fra biograven, og så slipper man for at skulle sidde inden for en rimelig afstand fra skærmen.


Man kan med den passive løsning lægge sig ned, og stadig få 3D effekten ligesom man kender det fra Plasma TV.Ikke passive briller til plasma


Det er for tiden ikke muligt at lave godt fungerende passive brilleløsninger til Plasma, og selvom LG har prototyper kørende på fabrikken, så bliver det nok ikke før 2012 vi ser det. (hvis vi da nogensinde ser det.), og derfor er det stadig aktive briller man skal bruge, hvis man ønsker at eje et 3D Plasma TV.3D TV uden briller.


Ja, LG havde også en prototype stående. Og vi var ikke imponerede. De ligner nogle forkølede objekter der drøner rundt på skærmen, og som LG selv sagde. Vi tror nok ikke teknologien bliver moden de første 2-3 år.Media Link


LG har ikke sovet i timen, og introducerer i år Media Link konceptet, som gør at man kan dele og vise indhold på tværs.


Systemet er baseret på Plex medie center, som er open source, og som er en rigtigt godt medie center løsning. Den er tæt integreret med flere filmdatabaser, der gør at ens filmsamlings sikkerhedskopi, bliver indekseret og vist med rigtige covers.


Vi vil i en senere artikel gennemgå funktionaliteten i Media Link / Plex.Video On Demand, også i Norden.


LG har som tidligere annonceret indgået samarbejde med SF film og Viasat On Demand, og derfor kommer de nye TV modeller med VOD. Det har vi savnet længe. Og med andre udbydere, der har indgået samarbejde med TV2 Sputnik, er det på sin plads at vi får adgang til disse tjenester.


Det ville være godt, hvis YouSee snart kom på banen med deres VOD tjenester på andet end deres egne bokse. Det lovede de jo at fokusere på i september 2010.Wii for en fjernbetjening


LG har lavet en fjernbetjening, der fungerer på samme måde som en Wii, og som gør det nemt at navigere på online tjenester. Den bringer en cursor frem på skærmen som man så styrer på samme måde som en Wiimote.


Det fungerer godt, og når man surfer så er det lettere at taste med den, end med en normal fjernbetjening. Hvis det ikke er godt nok, kan man købe et trådløst tastatur.31″ OLED 3D TV


Woow. Ja vi glæder os stadig til OLED bliver til at betale. Kvaliteten på OLED billede er bare så fantastisk. Og nu kan man få 31″ OLED 3D TV. Vi tør slet ikke gætte på prisen.


Tag selv på rundtur på standen.


Nedenfor er der en masse usorterede billeder. Det er næsten som at være der selv. Tryk på dem for at få dem i større størelse. 

Annonce:
Forrige artikelCES Unveiled: Forsinket tyvstart på CES
Næste artikelBang & Olufsen indleder strategisk samarbejde med Intel
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.