Forside Nyheder

Gato Audio lancerer ny højttaler serie


Gato Audio PM-2


 


Inspireret af deres kostbare FM højttalere, lancerer Gato Audio nu den prismæssigt attraktive Performance Monitor højttalerserie.


Nu bliver det muligt, at komme lidt ”nemmere” til lyden fra Gato Audi. Med inspiration fra konstruktionen af deres highend FM højttalere, lancerer Gato Audio nu den prismæssigt mere overkommelige Performance Monitor højttalerserie.


Som i FM højttalerne anvendes der udelukkende danskudviklede enheder, herunder en 38 mm. ringradiator diskant med kraftigt motorsystem, kobber på polstykket og optimeret bagkammer. Dette anerkendte driverdesign benyttes i nogle af verdens bedste højtalere og har medvirket til at revidere standarden for præcis, forvrængningsfri og detaljeret gengivelse af de højeste frekvenser.


Til at matche ringradiatorens ekstraordinære opløsning, anvender Gato Audio en særligt tilpasset 170 mm mellemtone/bas enhed med let papirmembran, ultra lav-tabsophæng og en effektiv motor med optimeret svingspole og forvrængningsminimerende shorting ring på polstykket.


I gulvmodellen PM6 suppleres de laveste frekvenser med yderligere en basenhed. Denne er, i modsætning til andre 2½ vejs systemer, ikke identisk med mellembasenheden, men særligt optimeret til at gengive de laveste frekvenser.


Gato Audio PM højttalere fås i højglans sort eller hvid finish.


Priserne ligger mellem DKK 9.995 – 18.495 / sæt.


Se mere på Gato Audio


 Gato Audio PM-6


 


Lyt på dem


PM serien kan høres hos KFscanAudio i Charlottenlund, Streamtech i Herlev og Elektronik-service i Holbæk.


 


Kilde: Gato Audio

Annonce:
Forrige artikelCES2011: Nye 3D briller fra samsung
Næste artikelVelkommen til Las Vegas!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.