Forside Nyheder

Gør det selv: Gennemsigtig iPhone


En skruetrækker og malingsfjerner er alt hvad du skal bruge for at gøre bagsiden gennemsigtig. Husk blot at kameraet nok vil flippe lidt ud.


 


En skruetrækker og malingsfjerner er alt hvad du skal bruge for at skabe en iPhone 4, der virkelig skiller sig ud fra alle de andre i gadebilledet.


Synes du, at din iPhone 4 er lidt kedelig? Træt af at den ligner alle de andre derude? Du kan selvfølgelig spendere lidt af månedslønnen på et kit, der gør din lommegadget hvid som sneen selv (link), men vi hører jo rygter om, at rigtige hvide iPhones snart rammer butikshylderne.


Men hvis du ikke er bange for at bruge en skruetrækker og lidt malingsfjerner, så kan du transformere din iPhone om til noget, der helt sikkert tiltrækker opmærksomhed og giver dig en hel del point på nørdkontoen.


Det viser sig nemlig, at det er ret nemt at fjerne den sorte farve på glasset, der sidder både på for- og bagsiden af iPhone 4 (link). Nemmest er det at fjerne bagsiden af iPhone 4. Du skal blot løsne de to skruer i bunden og kan nu glide bagsiden opad med tommelfingrene. Frem med malingsfjerneren og i løbet af ingenting er glasset helt rent. Du kan nu smække bagsiden tilbage på mobilen og skrue skruerne tilbage.


Det er dog værd at bemærke, at kameraet i din iPhone nok vil få lidt problemer i visse situationer. Grunden til at Apple ikke lancerede den hvide iPhone var nemlig, at der lækkede lys ind på billedsensoren og resultatet var pletskud med billedfejl. Du vil uden tvivl opleve samme problemer med en hel gennemsigtig bagside.


Skal fronten også være gennemsigtig, så skal du i gang med et lidt mere kompliceret projekt, hvor din iPhone 4 skal skilles helt fra hinanden. Har du mod på det, så tjek guiden her på iFixit.


 Du kan også gøre forsiden gennemsigtig, men det er en noget større operation.

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Mass Effect 2
Næste artikelMonster chip til tablets og smarthones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.