Forside Nyheder

MTG vil overtage SBS


Viasat og SBS under samme hat. Det kan blive virkelighed, hvis forhandlingerne imellem MTG og ProsiebenSat.1 falder på plads.


TV3, 3+, Kanal 4 og 5 samt alle de øvrige kanaler fra Viasat og SBS kan komme under samme ejer. ProsiebenSat.1 der ejer SBS ønsker at afhænde både den skandinaviske del af forretningen samt den i Benelux landene. 


En mulig køber til den skandinaviske del af SBS er MTG (Modern Times Group), der også ejer Viasat.


MTG er i dialog med tyske ProsiebenSat.1 om en handel. De indlendende møder begyndte i følge Financial Times tilbage i december, og til februar går den mulige handel ind i en egentlig budrunde.


Hele SBS vurderes at kunne indbringe mellem 7,5 og 11 mia. danske kroner. Heraf vurderes værdien af den skandinaviske del at ligge på mellem 6 og 8 mia. danske kroner.


SBS vil være en lækkerbidsken for MTG, men den høje pris kan spænde ben for en handel. Derudover kan konkurrencemyndighederne i Sverige spænde ben for sådan en ny skandinavisk TV mastodont.


 


Kilde: Financial Times

Annonce:
Forrige artikelNy lille Pure DAB og internet radio
Næste artikelYouSee løfter pegefingeren overfor TV2 Sport
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.