Forside Nyheder

Nordisk Film køber Sandrew Metronomes danske filmkatalog


Nordisk Film køber Sandrew Metronomes danske filmkatalog


Den 1. januar 2011 kunne Nordisk Film føje yderligere 130 danske film til sit omfattende katalog af både store klassikere og små filmperler.


Nordisk Film overtager Sandrew Metronomes egne danske filmtitler og dermed også ansvaret for at distribuere og vedligeholde filmene.


Sandrew Metronomes eget danske filmkatalog tæller titler som ”Baronessen fra benzintanken”, ”Drengene fra Sankt Petri”, ”Frøken Nitouche”, ”Mig og Charly”, ”Den eneste ene” og Min søsters børn-filmene. Fremover vil det være Nordisk Film der står bag udgivelser på dvd, visning på tv og distribution til digitale medier.


Direktør for Nordisk Film Distribution, Kenneth Wiberg, udtaler: “Vi ser frem til at få alle disse film i distribution og arbejde med hver enkelt titel, som vi arbejder med de øvrige film i vores katalog, der omfatter ca. 3000 titler på tværs af Norden. Nordisk Film er en erfaren distributør af katalogtitler, frem for alt på tv og i det digitale distributionsunivers. De nye titler komplementerer vores eksisterende katalog godt. Desuden er de en del af den danske filmskat, som vi selvfølgelig samtidig får en forpligtelse til at passe godt på. På det felt har vi stor ekspertise, idet vi gennem de seneste seks år har restaureret omkring 100 film.”


Direktør for Sandrew Metronome, Kim Vestergaard, udtaler: “Disse titler er en del af den gamle danske filmskat og det er en glæde, at Nordisk Film vil fortsætte med at passe godt på dem på samme professionelle måde som deres øvrige titler. De har gennem mange år bevist deres levedygtighed og det er mit håb, at Nordisk Film vil fortsætte det restaureringsarbejde, som Sandrew Metronome har gennemført i mange år med stor succes”


Kilde: Pressemeddelse, Nordisk Film.

Annonce:
Forrige artikelCES2011: LG lancerer verdens største 3D-TV med FULL LED
Næste artikelNy Boxee box fra Iomega med NAS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.