Forside Indhold og distribution Musik

Spotify et skridt nærmere USA

 


Sony Music har indgået aftale med Spotify. Det var første skridt mod USA for tjenesten med musik streaming.


Mens vi endnu venter på musik streaming tjenesten Spotify i Danmark, er de kommet et skridt videre det store amerikanske marked.


Spotify tilbyder gratis musik betalt via reklamer, og via abonnement kan man få ubegrænset adgang til de mange millioner musiknumre. Spotify er tilgængelig i Sverige. Norge. Finland, Storbritanien, Holland, Frankrig og Spanien.


Herhjemme venter vi endnu på at en aftale med KODA skal falde på plads. Læs nyt håb for Spotify i Danmark.


Det er Peter Kafka fra AllThingsDigital.com (The Wall Street Journal) der kan viderebringe nyheden om at Spotify nu er klar med Sonys underskrift for USA. Men intet nyt om de øvrige pladeselskaber endnu.


Årsagen til at det er interessant at følge hvordan det går Spotify i forhold til det vigtige amerikanske marked, er at tjenesten har brug for flere penge for at opholde sin service, og det vil det enorme US marked kunne bringe.


Samtidig er det vigtigt for konkurrencen, at der kommer flere spillere ind på markedet for musik streaming. Så vi får konkurrence på tjenester, udvalg og pris.


 


Kilde: AllThingsDigital.com

Annonce:
Forrige artikelYouSee på vej med 3D på Video-On-Demand
Næste artikel4G må gerne hedde 4G
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.