Forside Nyheder

Tjek: 3D blu-ray er på hylderne i USA?


Købere af 3D TV i Danmark savner indhold. Men er det bedre i USA? Det satte vi os for at tjekke ud.


Et hurtigt tjek på de amarkanske netbutikker der sælger blu-ray film viser at der er flere 3D titler tilgængelig på det nordamerikanske marked.


Men er det også det billede den almindelige amerikanske forbruger møder ude i butikkerne? Det satte vi os for at undersøge.


Vi besøgte butikkerne Best Buy og Frys i denne lille uformelle undersøgelse.


 


Best Buy 


 
Best Buy er en amerikansk kæde af store elektronikbutikker. Kun elektronik, ingen hvidevarer.Best Buy havde et display af 3D titler, hvoraf flere dog var udsolgt.


 


I Best Buy fandt vi en 11-12 3D blu-ray titler.


Tryk på billedet for et større. Vi undskylder dog billedkvaliteten, som ikke kun skyldes at det er et mobilfoto. For udgiverne af 3D blu-ray film har valgt det fikse trick, at lave selve omslaget til filmene så det har visuelle 3D effekter også. Og det forstyrrer digital kameraet, så det ikke kan stille skarpt på de covers.


Efter danske forhold et ok udvalg. Men slet ikke overvældende.


 


FrysFrys er et kæmpe elektroniksupermarked. De fører også hvidevarer og elektronik komponenter.I Frys fandt vi to mindre hylder med 3D blu-ray titler.


 


I den anden store elektronikkæde Frys er udvalget ikke spor bedre. Her mødte vi kun 2 mindre hylder, med i alt 6 stk. 3D blu-ray titler.


Så konklusionen på denne lille uformelle undersøgelse, af udvalget indenfor 3D blu-ray film, var ikke positivt. Jo, der er flere 3D blu-ray end vi ser derhjemme, men der bør nok komme mange flere på hylderne hvis 3D film kiggeri skal slå an.


Næste år kommer Disney dog med mindst 15 nye film (læs nyhed).


 

Annonce:
Forrige artikelCES2011: Samsung og RealD kommer med ny 3D teknologi
Næste artikelCES2011: WHDI udstyr præsenteres i Las Vegas.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.