Forside Nyheder

Bang & Olufsen pryder verdens dyreste hotelsuite


Bemærk den flotte måde TV’et bryder den ellers så kedelige udsigt


Bang & Olufsen pryder verdens dyreste hotelsuite


Hotel President Wilson i Schweiz har fundet en ny måde at kommunikere med deres gæster på: Sensiq-løsningen fra Quadriga komplementeres af Bang & Olufsens fjernsyn og giver gæsterne den ultimative oplevelse.


Hotellets Royal Penthouse-suite på 1.680 m2 koster 75.000 schweizerfranc (58.000 euro) pr. overnatning, og her kan gæsterne få en enestående underholdningsoplevelse. Det er ét af kun tre hoteller i verden udstyret med BeoVision 4-103 fra Bang & Olufsen – et af verdens største fjernsyn, der måler 103″ og skaber en uforlignelig biografoplevelse, både hvad angår lyd og billede. Hotellet valgte Quadrigas Sensiq-kommunikationsportal som supplement til den avancerede AV-teknologi. Begge virksomheder har arbejdet tæt sammen med hotellet for at give gæsterne en ekstra god oplevelse og styrke Hotel President Wilsons luksusprofil.


Det overdådige Hotel President Wilson ligger ved bredden af Genevesøen, og fra hotellet er der en spektakulær, panoramisk udsigt over søen og det berømte springvand Jet d’Eau. Denne luksusbygning er blevet komplet renoveret og betragtes som et af Geneves mest moderne hoteller. Suiten optager hele 8. etage på Hotel President Wilson, og den rummer et fitnessområde, en jacuzzi med udsigt til Mont Blanc, 12 soveværelser, 12 badeværelser, en lounge på 250 m2, et Steinway-flygel og en privat terrasse.


Som en del af denne renovering er alle 180 værelser og 48 suiter i hotellet udstyret med dedikeret AV-teknologi fra Bang & Olufsen for at give alle hotellets gæster en oplevelse i særklasse. BeoVision 4-103 fjernsynet i Royal Penthouse-suiten er monteret på en stand, der er udformet således, at skærmen kan hæves ved tryk på en enkelt knap. Samtidig kommer det dedikerede højttalersystem BeoLab 10 frem under skærmen og sørger for en perfekt lyd. Skærmen kan også vippes frem for at sikre den bedste synsvinkel.


For at understøtte hotellets mål om at give gæsterne den ultimative oplevelse har Quadriga arbejdet sammen med Hotel President Wilson om at skræddersy Sensiq, så det unikke brand fremhæves, samtidig med at hotellets eget specifikke indhold integreres. Dermed kan diverse tjenester og faciliteter markedsføres direkte via fjernsynet til gæsterne på hotelværelserne. Det omfatter information fra restauranterne Bayview og Arabesque, hotellets udbud af hyggelige barer og lounger samt de fantastiske spa- og wellnessfaciliteter. Ud over en beskrivelse af hotellets muligheder kan gæsterne også få oplysninger om, hvordan de får mest muligt ud af deres ophold i Geneve.


Hotel President Wilsons ejer og formand for bestyrelsen, Charles Tamman, forklarer: – Som et led i min fortsatte stræben efter det bedste af det bedste har vi for nylig færdiggjort en ombygning af hotellet til mange millioner euro. Vores arbejde med Quadriga og Bang & Olufsen har utvivlsomt været med til at gøre Hotel President Wilson til et enestående sted, og hvert besøg er derfor en uforglemmelig oplevelse. Det er et af de fineste og mest avancerede hoteller i Geneve.


– Hotel President Wilson er eksklusivt, storslået og luksuriøst, og det var afgørende, at der blev valgt en værelsesbaseret kommunikationsløsning, der afspejler dette image, forklarer Marc Budie, der leder den tekniske afdeling hos Quadriga. – Med installationen af den stærke kommunikationsplatform Sensiq har Quadriga udvidet sit succesfulde samarbejde med hotellet. Det giver Hotel President Wilson mulighed for at skabe sin egen, unikke informations- og underholdningsportal for gæsterne via fjernsynet i hvert værelse. Sensiq sørger for, at hotellet kan tilbyde en fantastisk oplevelse, der er helt i tråd med det eksklusive brands image, samtidig med at gæsterne får alle de oplysninger, de kan have brug for under opholdet.
 
Flemming Nielsen, Managing Director hos Bang & Olufsen Enterprise, kommenterer: “Hotel President Wilsons stræben efter det bedste af det bedste passer perfekt sammen med Bang & Olufsens grundlæggende værdier, og sammen kan vi skabe en uforglemmelig oplevelse for gæsterne. Vi er stolte over, at Hotel President Wilson endnu en gang har valgt Bang & Olufsen som deres AV-partner. De tilpassede AV-løsninger er installeret i samtlige af hotellets 228 værelser, og løsningen i Royal Penthouse-suiten er et enestående eksempel på, hvordan vores produkter passer perfekt til rummet og leverer imponerende billed- og lydoplevelser. BeoVision 4-103 vil utvivlsomt skabe en enestående oplevelse og give en ekstra dimension til begrebet “roomservice” – selv, når det er slukket.”


Kilde: Pressemeddelse Bang & Olufsen

Annonce:
Forrige artikelTDC: Tablets er alt for dyre
Næste artikelTelenor planlægger ny satellit til 3D TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.