Forside Nyheder

Brilleløs 3D sælger ikke

 


 


De første brilleløse 3D TV er ude i butikkerne i Japan, men salget går trægt.


På CES udstillingen viste Toshiba deres første brilleløse 3D TV frem. Nu er nogle mindre modeller så kommet på markedet i Japan, men kunderne tøver.


Salget indtil nu, er under det halve af hvad Toshiba selv havde forventet. Og det er ikke fordi de har sat forventningerne højt.


Det er kun små modeller på 12″ og 20″ der er på markedet, og Toshiba havde ventet at sælge 1000 af hver til at begynde med. Men der er kun solgt 500 af 20″ TV’et og endnu færre 12″


Når det tages i betragtning, at Japanerne normalt er fremme i skoene med at hoppe på ny teknologi, kan det godt betegnes som en skuffende modtagelse.


Måske kunderne afventer de store 40-50″ brilleløse 3D TV.


 


Sony: Brilleløs TV har lange udsigter


Hos konkurrenten Sony, der også viste prototyper frem af brilleløse TV på CES, tror de ikke på at den teknologi er moden nok endnu.


En repræsentant fra Sony fortalte ligefrem på CES, at de brilleløse TV nok lå indenfor samme tidsramme som flyvende biler.


Hvilket nok er overdrevet, men de mener ikke 3D uden briller vil kunne fås i en god kvalitet, før om mange år.


 

Annonce:
Forrige artikelSlut med DR TV live på iPhone
Næste artikelVerdens dyreste tv-serie på DR (HD)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.