Forside Nyheder

Første 3D tablet er klar


 


Nej, det er ikke en pille mod 3D. Derimod er LG klar med en Android 3.0 tablet, der både kan vise og optage 3D.


Google er blevet klar med Android 3.0 (Honeycomb). Det er første version af Android optimeret til tablet computere, og det ses som startskuddet til at Apple iPad får hårdede konkurrence end hidtil.


Motorola Xoom fik stor opmærksomhed på CES udstillingen i Las Vegas for nogle uger siden, og her er endnu en iPad konkurrent. Denne gang fra LG, og nu med 3D.


G-Slate (burde det ikke være LG-Slate?) er godt nok i første omgang kun annonceret til det amerikanske marked, men mon ikke vi også får den til Europa senere.


Det er den første tablet på markedet med 3D display. Der er indbygget understøttelse af 3D grafik, 3D video og foto. Og et 3D kamera, så man kan skyde billeder og video i 3D. Mon ikke LG både tænker på underholdning og business her, de muligheder må kunne bruges i erhvervslivet også.


Fotos tages med 5 Megapixel opløsning, og video optages i HD (1080P) via de primære kameraer bagpå. Der er også et front kamera med 2 Megapixel.


G-Slate drives af en NVidia Tegra-2 processor, som er en dual core 1 Ghz. Modellen der kommer på gaden i USA har både WiFi og 4G, samt 32GB intern flash memory.


Af yderligere funktioner kan nævnes gyroscope (måling af hældning), accelerometer (måling af acceleration) og adaptive lightning (automatisk lys kontrol).


LG fremhæver også muligheden for at vise Adobe Flash. En af manglerne ved Apple iPad.


G-Slate kommer i de amerikanske butikker til marts. Ikke noget nyt om Europa endnu.


 Bag på G-Slate ses de to kameraer til 3D optagelser


 

Annonce:
Forrige artikelPas på iPhones købt via DBA.dk
Næste artikelGoogle åbner website for Android Market
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.