Forside Nyheder

Mere om Samsung Galaxy S IIAfløseren for “google telefonen”, Samsung Galaxy S II, byder på flere nyheder. Væsentligst er hastighed, med ny dual core processor og ny super skærm.

Mobilsiden.dk har sammenlignet de to Android telefoner, og giver dig her de vigtigste forbedringer.


Store forbedringer

Den nye version har fået en Super AMOLED Plus-skærm, der er endnu flottere, end den Super AMOLED-skærm der er på Galaxy S. Samtidig er skærmen vokset fra 4 tommer til 4,3 tommer.

Desuden har Galaxy S II fået en Dual-Core-processor med specifikationerne 1 GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Orion chipset, hvilket helt sikkert gør meget for den hastighed, man som bruger oplever, både i menuerne, spil og browser.

Kameraet er også blevet opgraderet i den nye Galaxy S II. Fra et 5 megapixel kamera med en opløsning på 2592 x 1944 pixels, til et 8 megapixel kamera med en opløsning på 3264 x 2448 pixels. Kameraet på forsiden af Galaxy S II er vokset fra at blive omtalt som VGA, til at være 2 megapixels.

Med Galaxy S II får man også mere hukommelse, end i forgængeren. Den version af Galaxy S, der blev solgt i Danmark, havde 8 GB, og 512 MB RAM, mens den nye version har 16 GB eller 32 GB hukommelse og 1 GB RAM.

Samsung Galaxy S har desuden fået indbygget NFC, så den vil kunne bruges som kreditkort, efterhånden som teknologien bliver mere udbredt.

 


Et par mindre ændringer

Der er sket minimalt med størrelsen, hvor Galaxy S var 122,4×64,2×9,9 mm og vejede 119 gram, er Galaxy S II 125,3×66,1×8,5 og vejer 116 gram. Version II er altså blevet lidt større, lidt tyndere og lidt lettere.

Derudover er batteriet vokset en lille smule, fra 1500 mAh til 1650 mAh.

Samsung Galaxy S II er født med Android 2.3 Gingerbread, hvor Galaxy S blev til med 2.1 Eclair, men senere er blevet opdateret til 2.2 Foryo.

Umiddelbart er den nye Galaxy S II, ligesom sin forgænger, udført i plastik, men det vides endnu ikke, hvordan den endelige version bliver.

 


Video og billeder

Nedenfor følger vores dugfriske billeder og video, fra Samsung Event i Stockholm onsdag.

Galaxy S II er fysisk større end f.eks. en iPhone 4. Tjek billederne.

Tekst kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelNye kombinerede recordere og blu-ray
Næste artikelStofa udvider HD pakken
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.