Forside Nyheder

Panasonic præsenterer årets nye TV modeller


Panasonics topmodel VT30 har fået et designmæssigt løft i forhold til VT20. 

Panasonic skyder året i gang ved at præsentere hele 14 nye 3D- og lige så mange nye LED-LCD-modeller for 2011. Desuden præsenteres VIERA Connect – en ny cloud-baseret internettjeneste, der giver adgang til eksempelvis spil, Facebook og meget mere direkte på tv’et.


Panasonic lancerer nu sine tv-modeller for 2011, der byder på en bredere række af produkter end før (Plasma og LED-LCD i både 2D og 3D).


I 2010 var 3D den største nyhed i tv-branchen, og Panasonic forventer, at den tendens vil fortsætte og stige i løbet af 2011, hvor 3D er integreret i størstedelen af de nye modeller.


 


3D NeoPlasma – tre serier: VT30, GT30 og ST30


I år lancerer Panasonic 3 serier af plasma-tv med 3D:  • VT30
  • G30
  • ST30

Panasonics nye NeoPlasma-modeller er forbedret på 3D gengivelsen, via 600Hz skærmopdatering og en responstid på kun 0,001ms. Det betyder at bevægelser gengives uden slør. 3D-gengivelsen forbedres også af den nye og hurtigt reagerende fosfor i de nye plasma paneler, der mindsker dobbeltkonturer (crosstalk).


Active Shutter-teknologien, 3D-brillerne og tv’ets Full HD-opløsning og en tydelig separering af de to billeder (et til hvert øje) giver den bedst mulige 3D-kvalitet.


Teknologien Infinite Black Pro (alle modellerne) giver yderligere forbedring af sort, med høj detaljerigdom i mørke scener.


Kontrasten er i topmodellen VT30 forbedret yderligere med High Contrast Filter Pro.


Se alle billederne af de nye 2011 Panasonic TV her


 


3D LED-LCD – DT30


I år lancerer Panasonic 1 serie af LED-LCD i Norden:  • DT30

Den nye model er udstyret med IPS Alpha-paneler, der giver en utrolig hurtig responstid og et lavt energiniveau. I de nye paneler er dobbeltkonturer stort set væk, og de har et sort-niveau, der kan sammenlignes med det fra plasma-panelerne – selv når det gælder 3D-billeder i Full-HD.


Med den nye teknologi Advanced Pre-Charged Driving kan panelerne scanne billeder på 2ms, det er faktisk den hurtigste i branchen og dobbelt så hurtigt som tidligere modeller fra Panasonic.


På Panasonic Event i London viste de også en model DT35 frem. Den kommer dog ikke til Norden.


Se alle billederne af de nye 2011 Panasonic TV her


 


VIERA Connect


Udbuddet af bredbåndsforbindelser er ekspanderet på markedet over det meste af verden, og det gør, at internet-tv (IPTV) i følge Panasonic bliver sjovere og sjovere. Panasonic derfor nu en ny tjeneste med forbedrede internettjenester i deres tv: VIERA Connect


VIERA Connect er indbygget i 23 af forårets nye modeller, fra 19” til 65”. Med VIERA Connect er det eksempelvis muligt at nyde disse services på tv’et:  • Spil: Black jack, Chess, Mahjon Fruits, Poker, Hjerterfri, Main Sweeper og Number place (de er gratis)
  • Musik og video: Iplex, ustream, SHOUTcast, YouTube, acetrax, Q-tom og Dailymotion
  • Social networking og underholdning: Facebook, Picasa, Skype, Twitter, Allocine og CineTrailer.TV

Med funktionen Viera Image Viewer kan du indsætte et SD-kort direkte i dit tv og se dine ferie-billeder på tv’et.


 Derudover er det muligt at optage dit favoritprogram på et SD-kort eller ved at tilkoble en USB-harddisk – og endda optage i HD-kvalitet.


 


Pris og tilgængelighed


De nye modeller vil være på markedet fra marts 2011. Priserne er endnu ikke fastlagte. 


 


Kilde: Panasonic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.