Forside Nyheder

Priskrigen slut. Kunderne vandt


Priskrigen på Sonos S5 slut, kunderne vandt.


Hele dagen i dag har priserne på Sonos S5 kun kendt en vej, og det var ned af. Og da dagen var ovre, havde rigtigt mange anskaffet sig en eller flere Sonos S5 afspillere til alt imellem 2.500 og 1.399 kr.


Recordere.dk har taget fat i Hifiklubben for at høre hvad pris folk skal betale, når der nu har været så mange forskellige priser fremme.


Nedenstående kommunikation er baseret på at en kunde havde købt den tidligere i dag til 2.299, og i telefonen var blevet lovet den til laveste pris, som også recordere.dk skrev i en anden artikel.


Kunden var blevet trukket 2.299,- på sit dankort. Vi kontaktede derfor Hifiklubben, og Jonas Heilesen der er produktchef svarede:


Hifiklubben står ved de 1.399 kroner, for alle der har købt online under priskrigen i dag


Selvfølgelig står vi ved hvad du og andre fik oplyst, andet kan slet ikke komme på tale.


Jeg har lige snakket med vores netbutik, og årsagen til at du er blevet faktureret 2299.-, er at din ordre blev ekspederet relativt tidligt på dagen i dag.


I morges forventede de ikke at prisen ville fortsætte nedad i det tempo den gjorde, og de sendte varer ud helt som normalt.


Da det stod klart hvad situationen var, lod de simpelthen indkommende ordrer på Sonos S5 ligge, indtil de havde en slutpris.


Så for at slå fast. Alle de ordrer netbutikken modtog i dag under priskrigen bliver solgt til kr.1399.-


Langt hovedparten af ordrerne på S5 bliver ekspederet imorgen, og bliver faktureret til 1399.- så de går ud til den rigtige pris fra starten af.


De få der allerede var ekspederet tidligt på dagen, er faktureret til hvad prisen nu var på det tidspunkt. På disse ordrer bliver der imorgen lavet kreditnota på differencen imellem det fakturerede beløb og de kr.1399.- Er der betalt med kreditkort, bliver differencen automatisk tilbageført på kortet.


Det vil sige er man blevet faktureret for meget behøver man ikke foretage sig noget, korrektionen kommer automatisk.
 
Skulle der være nogen der oplever at være blevet faktureret for meget – og ikke umiddelbart modtager kreditering, så kontakt venligst vores netbutik, så får de rettet op på det.
 
Kontakt
[email protected] eller Tlf: 70140515.


I morgen kontakter vi Bilka


For vi kan ikke fortælle alle dem, der købte hos Bilka om de også får den til laveste pris på Bilkas netbutik, der landede på 1.499,- kr.


Tillykke til alle dem, der fik en ny Sonos S5 til KANON pris.


I morgen er priserne 2.999,- for en Sonos S5.

Annonce:
Forrige artikelPriskrig på Sonos i Danmark.
Næste artikelSonos for Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.