Forside Nyheder

Aftale på plads om brugerbetaling for TV 2


 


TV 2 overgår til betalingskanal i 2012. Ny politisk aftale på plads.


Fra næste år kommer det til at koste penge at modtage TV 2, uanset hvordan kanalen modtages. Prisen er ikke endeligt fastlagt endnu, men ventes at prisniveauet bliver et sted imellem 12,50 og 15,00 kroner per måned.


Når brugerbetalingen indføres ophæves kanalens status som must carry, så det bliver frit i hvilke pakker den distribueres.


For modtagere på egen antenne kommer kanalen til at ligge i Boxer MUX3, og Boxer har lovet at det også bliver muligt at abonnere på den kanal alene. Så man er ikke tvunget til at købe ekstra kanaler sammen med.


Fra etableringen i 1988 og frem til 2004 modtog TV 2s hovedkanal licensmidler i mindre omfang. Licensen til TV 2 stoppede i sommeren 2004, og siden da har kanalen alene været finansieret af reklamer. I januar 2009 blev det besluttet at indføre abonnementsbetaling for at sikre TV 2 en langsigtet, holdbar forretningsmodel.


TV 2 Regionerne vil fortsat kunne ses på moderkanalen TV 2, men udsendelserne sendes parallelt på den nye HD kanal de får fra næste år i MUX1.


 


Kilder: Kulturministeriet og TV 2

Annonce:
Forrige artikelB&O lyd i supersportsvognen Aston Martin One-77
Næste artikelKom til Panasonic forpremiere med Recordere.dk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.