Forside Nyheder

Apples nye HDMI-adapter virker også med iPhone 4, iPod Touch og iPad


Adapteren gør det muligt at koble Apples håndholdte gadgets til skærme og projektorer med HMDI-indgang


 


Sammen med den nye iPad 2 lancerer Apple en HDMI-adapter, så du kan koble maskinen til stuealteret, men den virker også med Apples andre håndholdte gadgets.


En af nyhederne i den nye iPad 2 er muligheden for at koble maskinen til et flad-tv eller en projektor med en ny HDMI-adapter, så du kan nyde brugergrænsefladen, apps, videoer og fotos i stormat. På den måde vil du kunne spille Angry Birds på 50-tommeren i stuen eller nemt se en film, der ligger på iPad, på tv’et i hotelværelset.


Nu hører vi, at Apples andre håndholdte produkter også virker med adapteren, dog ikke helt på samme måde. Bruger du adapteren med iPhone 4, iPod Touch eller den oprindelige iPad, så får du mulighed for at sende video og fotos ud i 720p HD-opløsning.


Desværre kan du ikke få adgang til apps, webbrowseren eller brugergrænsefladen, men muligheden for at smide film ud til stuealteret er da bedre end ingenting.


Prisen i USA bliver 39 dollars, hvilket tyder på en dansk pris på omkring 300 kroner.


 Den nye iPad 2 giver adgang til hele brugergrænsefladen og apps på den tilsluttede skærm.


 

Annonce:
Forrige artikelHer er iPad 2
Næste artikelNy recorder til egen antenne – også DVB-T2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.