Forside Nyheder

Er Samsung fuld af løgn? Nye tablets ikke tyndere end iPad 2

Samsung_galaxy_tab_10
Samsung lover at firmaets kommende tablets er verdens letteste og tyndeste maskiner, men fotos synes at indikere noget andetSamsung vil bare være tyndest! Derfor gik firmaet tilbage til tegnebrættet og skar et par millimeter af den kommende Samsung Galaxy Tab 10.1, der første gang blev præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona tilbage i februar. Dengang fortalte Samsung, at maskinen var 10.9 millimeter tynd, men så kom Apple på banen med iPad 2, og Samsung følte iPad-misundelse.


Nu har sydkoreanerne så fremvist en ny, opdateret udgave af Samsung Galaxy Tab 10.1 på CTIA Wireless-messen i Orlando i USA, og nu er maskinen blot 8,6, millimeter tynd – 0,2 millimeter tyndere end iPad 2.
Jo, den er god nok. Apple iPad 2 er tyndere end de prototyper af Galaxy Tab 10.1, som Samsung fremviste på CTIA-messen.


Det er i alt fald hvad specifikationerne siger på papiret, men hvad med den virkelige verden? Fritz Nelson fra InformationWeek havde en iPad 2 med på CTIA-messen og skød et billede af de to maskiner ved siden af hinanden. Til sin overraskelse, så fandt han ud af, at iPad 2 er tyndere end Galaxy Tab 10.1, og det er i sådan en grad at man tydeligt kan se det på billedet.


Nelson hev fat i en Samsung-repræsentant for at få svar på, hvordan det nu kunne hænge sammen, men han kunne ikke få andet svar end, at maskinen er 8,6 millimeter tynd – og derfor også tyndere end iPad 2.


Sandheden er nok denne, at de udstillingsmodeller som Samsung havde med på CTIA ikke er skruet sammen på samme måde som de færdige produktionsmodeller, og derfor måske har lidt mere fedt på kroppen.


Og sidste ende er spørgsmålet, om det ikke kan være fuldstændig lige meget om en tablet er en halv millimeter tyndere eller tykkere end konkurrenten.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.