Forside Nyheder

iPod dræber på vej i graven


Microsoft dropper Zune afspillerne. De stod ikke distancen mod iPod aligevel.


Den blev lanceret som en iPod killer. Microsoft skulle tage kampen op mod Apple, og Zune skulle være våbenet. Men nu er det formentlig slut, ihvertfald med Zune som selvstændigt produkt.


Finansmagasinet Bloomberg fortæller at der ikke kommer flere nye Zune musik- og videoafspillere. Selve Zune universet, der tilbyder streaming musik per abonnement, vil dog leve videre igennem andre Microsoft produkter som Windows, Windows Phone og XBox 360.


Zune afspillerne blev introduceret i 2006, men formåede aldrig at give iPod reel konkurrence. Sidste år sad iPod på 77% af markedet for bærbare medieafspillere, mens Zune ikke engang var i top-5.


“Vi kan slå dem, men det bliver ikke nemt”, sagde Steve Ballmer i et interview i 2006. Og det fik han jo på en måde ret i.


Selvom det formentlig er slut med nye Zune afspillere, sælges Zune HD afspilleren fortsat på udvalgte markeder, ligesom Microsoft heller ikke har stoppet support for Zune.


 


Kilde: Bloomberg

Annonce:
Forrige artikelNu også B&O lyd i BMW
Næste artikelBybusser kan forstyrre dit tv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.