Forside Nyheder

Kort nyt


Mitsubishi dropper almindelige LCD TV


Det er nogle år siden Mitsubishi var et kendt mærke i Danmark indenfor elektronik, og dengang var det mere et billigmærke i supermarkeder.


Men den japanske elektronik producent har været stor i andre dele af verden, deriblandt USA hvor de udstillede TV produkter på hver CES udstilling i Las Vegas.


Men nu dropper de ud af LCD TV produktionen, for de almindelige TV. Fremover vil de fokusere på meget store TV (>73″) og storskærme.


 


Toshiba og Hitachi lukker LCD fabrikker i en måned


Der er skader efter jordskælv og tsunami, der nu får både Toshiba og Hitachi til at lukke LCD fabrikker ned.


I første omgang regner de med at fabrikkerne holder lukket i en måned.


 


Sydkorea mærker også følgerne af jordskælvet nu


De sydkoreanske producenter mærker også følgerne af det japanske jordskælv nu. Det skyldes at det sidder japanske komponenter i mange produkter, fra elektronik, over biler til andre industriprodukter.


Eksempelvis består en iPhone 3G af hovedkomponenter fra følgende lande:  $60 fra Japan, $23 fra Sydkorea, $30 fra Tyskland og $11 fra USA. Så det at bygge en iPhone, eller andre indistriprodukter, afhænger af produktion i flere lande deriblandt Japan.


Sydkorea bruger dog færre komponenter fra Japan i dag end i 90’erne, men afhængigheden er der fortsat.


 

Annonce:
Forrige artikelGratis Hollywood film på iPhone og iPad
Næste artikelVideo: Nørd bygger gaming pad til tablets
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.