Forside Nyheder

LG vil sælge 3D teknologi til Sony


LG vil sælge 3D teknologi til Sony


Det er Reuters der fortæller at LG forhandler med Sony om salg af deres roste passive 3D teknologi.


På CES 2010 i Las Vegas, viste LG deres nye passive 3D teknologi frem, og fik stor ros for kvaliteten af 3D billedet. Selvom det er halv opløsning har teknologien vakt stor interesse fra flere store spillere på markedet.


LG, Sony og Phillips er foretalere for den passive løsning, og forsøger at lægge pres på Samsung og Panasonic for at sprede den billigere teknologi.


Men Samsung vil ikke “lege med”. Samsung betragter passiv 3D som en gammeldags teknologi, der er behæftet med en masse problemer, og i følge Yoon Bookeun, som er direktør for Sasmungs display division er eneste fordel ved passiv 3D prisen.


Samsung sidder i dag på 60% af markedet for 3D skærme, men hvis LG og Sony kan finde ud af at samarbejde kan det tal hurtigt ændre sig. Resultatet kan blive en formatkrig på 3D, men forvent ikke at bølgerne igen vil gå så højt som ved HD-DVD / Blu-ray krigen.

Annonce:
Forrige artikelTV Apps er populære
Næste artikelSony giver dig 3D i lommeformat
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.