Forside Nyheder

Philips Dual View GamingDualviewgamingPhilips demonstrerer hvordan et enkelt 3D TV kan bruges til at vise to fuldskærm billeder.

Dette er ikke science fiktion. To gamere ser hver deres fuldskærm billede på samme TV.

Der spilles på et Philips 3D TV, og hver spiller har briller på. Her er det de lette passive briller, som velsiddende solbriller. Spillerne hører samme lyd, men ser hvert sit billede fuld skærm.

På den tekniske side er der tale om briller ligesom 3D briller. Den ene spillers briller har 2 “højre øjne” og den anden spiller 2 “venstre øjne”.

Philips vil sælge specielle “gaming packs” med de nødvendige briller, og overvejer at tage teknikken videre så familien i stuen kan se hvert sit TV-program. Men der er lige nogle udfordringer med lyden, måske kunne det løses sammen med trådløse hovedtelefoner.

Godt tænkt, Philips! Anvendelse af 3D teknologien, til andet end 3D.

 


Video

På videoen herunder demonstreres teknikken med et normalt sæt 3D briller. Hvor det ses at “højre øje” ser en spiller, mens “venstre øje” ser den anden spiller.


 

Annonce:
Forrige artikelNye highend Runco projektorer
Næste artikelDen første weekend med iPad 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.