Forside Nyheder

Vi har flest TV i hjemmet


 


Ny Nordisk undersøgelse: Danskerne har flest tv i hjemmet


Vi danskere er det folk i Norden, som har flest tv i hjemmet. I en ny nordisk undersøgelse fra Canal Digital svarer 57 pct. af os, at vi har flere end ét tv i vores hjem.


Det overgår vores nordiske nabolande, hvor 55 pct. af finnerne, 52 pct. af svenskerne og 49 pct. af nordmændene svarer, de har flere end et tv i boligen.


”Danskerne er meget interesserede i at kunne se tv i flere værelser i hjemmet, og vi vil ikke forhandle hver aften med ægtefælle og børn om, hvorvidt der skal vises håndbold, musikvideoer eller nyheder på skærmen.


Det at have flere tv i hjemmet startede som lidt af en luksus, men i dag er det helt almindeligt, særligt i hjem med større børn,” fortæller Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital.


Samtidig svarer 9 ud af 10 danskere, at vi ikke vil bindes til ét tv: Vi vil med andre ord kunne se vores tv-kanaler på samtlige fjernsyn i hjemmet – og vi vil ikke betale ekstra for det.


 


Kilde: Canal Digital

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.