Forside Nyheder

8 fede spil til iPad 2


 


Vore kolleger fra mobilsiden.dk giver her otte bud på fede spil til Apples iPad 2.


Apples anden generation af iPad kan bruges til mange ting, her i blandt spil. Og faktisk er der allerede nu en række rigtig spændende spil, som kan downloades fra App Store.


Mobilsiden.dk har her samlet otte bud på spil til din iPad 2.


(Spillets navn linker til spillets hjemmeside hos iTunes, hvor du kan læse mere og se screenshots)


 


1.


Near Orbit Vanguard Alliance (eller bare N.O.V.A) 2 HD er et first-person shooter actionspil fra Gameloft. Spillets gameplay varierer med forskellige opgaver og muligheder. Samtidig har det en super grafik og mulighed for multiplayer.


N.O.V.A. 2 HD


 


2.


Monkey Island Tales HD er blevet kåret af PC Gamer, som årets bedste spil, og det er ikke uden grund. Spillet fungerer ligesom de velkendte computer -og konsolspil.


Monkey Island Tales HD


 


3.


Et af de bedste RPG-spil til iPad 2 er Aralon: Sword and Shadow HD. Det har fået kæmpe ros for sit gameplay.


Aralon: Sword and Shadow HD


 


4.


Spilserien Asphalt har været igennem meget, og nu er sjette udgave klar til iPad 2. Et super bilspil med masser af timers underholdning.


Asphalt 6: Adrenaline


 


5.


Er du ikke til Asphalt, kan du også få bilspillet Need for Speed Hot Pursuit, et action-pakket racers-pil med alt fra den kendte Need for Speed-serie.


Need for Speed Hot Pursuit


 


6.


Endnu et first-person shooter spil, hvor det dog er monstrer der skal skydes ned. Intenst med masser af uhyggeligt flot grafik.


Rage HD


 


 


 


7.


Michael J. Fox vender tilbage for at redde “Doc’s” fremtid i spillet baseret på de berømte “Tilbage til Fremtiden”-film. Et udfordrende og klogt adventure-spil.’


Back to the Future – Episode 1 HD


 


8.


Galaxy on Fire 2 tager dig med ud i rummet, hvor du blandt andet skal kæmpe mod rum-pirater. Et underholdende adventure-spil for sci-fi-tilhængere.


Galaxy on Fire 2


 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Focal Chorus 806 V
Næste artikelSpilanmeldelse: Crysis 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.