Forside Nyheder

EyeTV App får Airplay


 


Elgato tilføjer Airplay til deres iPhone, iPod Touch og iPad App. Det betyder at der nu kan streames trådløst videre til en Apple TV.


Elgato laver TV tunere til brug under Mac OS X og Windows 7. Og da Elgato softwaren understøtter netværksstreaming, kan computeren med TV-tuneren benyttes som hjemmets TV-server.


TV-signalerne herfra kan betragtes på en anden computer, eller via en App til iPhone, iPod Touch eller iPad.


Og netop den EyeTV App er nu blevet endnu bedre, efter seneste opdatering. Nu har den fået indbygget Apple Airplay.


Det betyder at TV-signalerne nu kan sendes trådløst videre, til en modtager der forstår Apple Airplay. Det kunne være en Apple TV 2 medieafspiller tilsluttet et TV.


Hvad kan man så bruge det til, kan TV’et ikke bare selv vise signalet?  Tjo, men det kunne jo være man slet ikke var derhjemme. Men i sommerhuset eller andre steder, og lige ville vise den seneste video for familien.


For Eyetv kan også bruges via 3G, og hvis ellers husets TV-server kan nås via internettet, kan signalerne også streames den vej.


Selvom Elgato TV-tunere også understøtter Windows 7, så virker Airplay kun når EyeTV App er forbundet til en Mac.


EyeTV App koster kr. 30 i Appstore, og fungerer sammen med flere modeller af Elgato EyeTV tunere. Har du allerede EyeTV App, er opdateringen gratis.


 

Annonce:
Forrige artikelJVC bilradioer med DAB+, iPod og iPhone
Næste artikelElgiganten stormer frem
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.