Forside Nyheder

Philips: Vi fortsætter som planlagt


 Selvom Philips sælger TV divisionen fra, er der ingen umiddelbare ændringer i produkterne for 2011.


Som skrevet i nyheden Philips sælger TV divisionen, så har Philips valgt at sælge ud af kronjuvelerne. Efter i flere år at have forsøgt at få TV forretningen til at give overskud, er håndklædet nu kastet i ringen og divisionen sælges fra. Dette inklusiv alle 3600 medarbejdere.


Det bringer næste spørgsmål på banen, hvad sker der for Philips produkterne?  Både dem på vej, og dem annonceret til senere på året?


Men her fortæller Philips til recordere.dk, at der så langt de kan se ind i fremtiden ikke er nogen ændringer. De mange nye Philips TV produkter der blev  præsenteret i Barcelona i begyndelsen af marts måned udkommer som planlagt.


Hvilke ændringer der måtte komme i fremtiden kan de af gode grunde ikke fortælle om, men der er umiddelbart ingen ændringer for 2011. Video fra Philips Event 2011 i Barcelona – af recordere.dk 2011


 

Annonce:
Forrige artikelSony: Se vores nye tablets
Næste artikelFå 7.1 lyd i øret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.