Forside Nyheder

Samsungs nye androide bliver endnu hurtigere


Samsung Galaxy S II bliver nu endnu bedre. Processoren arbejder nu med en taktfrekvens på 1,2 gigahertz.


 


Den kommende Samsung Galaxy S II bliver opgraderet med en 1,2 GHz dualcore-processor lige inden lanceringen

Går du med planer om at nappe et eksemplar af Samsungs kommende Samsung Galaxy S II-mobil? Så bliver du glad for denne nyhed. Det er netop kommet frem, at den 8,5 millimeter tynde Android-mobil nu bliver endnu hurtigere.


Oprindelig fik vi at vide, at mobilen ville komme med en 1-gigahertz dualcore-processor, men nu har Sydkoreanerne valgt at opgradere indmaden med en endnu hurtigere chip, der arbejder med hele 1,2 gigahertz.


Nyheden blev først præsenteret på Samsungs estiske Facebook-side af alle steder, men sidenhen er opgraderingen blevet bekræftet af kilder hos Samsung. Det beretter Gsmarena.com


Det er hører til sjældenhederne, at et firma vælger at ændre specifikationer fra et produkt annonceres til det rent faktisk kan købes ude i butikkerne, men vi så samme strategi da Samsung valgte at udskyde lanceringen af Samsung Galaxy Tab 10.1 for at køre designet tyndere og mere konkurrencedygtigt overfor Apples iPad 2.


Det antages, at opgraderingen af processoren i Galaxy S II skyldes en snarlig lancering af en HTC-mobil, der også vil arbejde med en taktfrekvens med 1,2 gigahertz.


Samsung Galaxy S II forventes ude i butikkerne i løbet af næste måned med en 4,3-tommer skærm, 1 gigabyte hukommelse og Android 2.3.


 

Annonce:
Forrige artikelRygte: Sådan bliver iPhone 5
Næste artikelAnmeldelse af DALI IKON 2 Mk II
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.