Forside Nyheder

Steve Jobs: Vi sporer ingen


Steve Jobs fastholder i en email til en bekymret bruger, at Apple ikke indsamler bigbrother data. Samtidig er den første sag mod Apple på vej.


Som vi fortalte i nyheden Bigbrother data i Apple iOS 4, er der fundet en database i iPhone som gemmer de positioner telefonen har været på. Og disse data overføres angiveligt også til Apple, som beskrevet i nyheden: Både Android og Apple sender Bigbrother data.


En læser fra magasinet Mac Rumors emailede derfor Steve Jobs med spørgsmålet:


“Kan du forklare nødvendigheden af det passive værktøj til at spore bevægelser som er i min iPhone? Det er nedslående at vide at min præcise position gemmes hele tiden. Måske du kan kaste lidt lys over dette, før jeg skifter til Android. De sporer mig ikke.”


Steve Jobs svarer kortfattet: “Jo, det gør de. Men vi sporer ingen. Den information der er i omløb er falsk.”  (Sendt fra min iPhone)


Selvom det lyder som et ultra kort svar på et spørgsmål der kan være kompliceret, så er det Steve Jobs sædvanelige måde at besvare email henvendelser på. Altså dem som han vælger at besvare.


 


To Apple brugere har indgivet anmeldelse mod Apple


Som følge af omtalen i medierne her henover påsken, om at Apple enhederne gemmer bigbrother data, og måske overfører disse til Apple, så har to brugere nu valgt at få sagen prøvet.


Apple er blevet anmeldt i Tampa, Florida, for at bryde privatlivets fred. Det skriver Bloomberg i dag i en kortfattet nyhed.


 


Kilder: Mac Rumors og Bloomberg

Annonce:
Forrige artikelJames Cameron vil optage i 5K.
Næste artikelSony: Se vores nye tablets
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.