Forside Nyheder

Trådløs tv-tuner til iPad og iPhone


Tivizen virker med en app på iPad, iPhone og iPod Touch. Der er dog kun understøttelse for tv-signaler i MPEG-2-format.


 


Elgato Tivizen er en bærbar og trådløs tv-tuner, der kan forvandle din iPad til et bærbart tv. Virker også med PC og Mac, men er desværre ikke uden sine begrænsninger.


Tyske Elgato laver nogle af de bedste og mest populære tv-tunere på markedet, og nu har firmaet klar med en ny, trådløs tv-tuner rettet mod iPad og iPhone. Den hedder Tivizen og er kort og godt en bærbar tv-tuner med Wi-Fi og indbygget batteri.


Den opfanger DVB-T-signaler og streamer dem videre til dine gadgets via Wi-Fi. Det indbyggede batteri holder til 3,5 timers brug på en fuld opladning, men har du et strømstik eller et USB-stik i nærheden, så kan du holde liv i boksen.


Du kan se tv på iPad, iPhone og iPod Touch via en officiel Tivizen–app, og kan endda pause og optage udsendelserne, og der er også software tilgængelig til Windows-pc’er og Mac.


Desværre er applikationen til Apples håndholdte gadgets ikke i stand til at håndtere DVB-T-signaler i MPEG-2 HD og H.264/MPEG-4-format. Her skal du bruge EyeTV-softwaren på Mac eller PC. Der er eller ikke understøttelse for den nye DVB-T2-standard. Så herhjemme kan den kun bruges til DR1, DR2 og TV 2 frem til januar, men måske der kommer en ny og bedre App inden da.


Med en vægt på kun 68 gram og dimensioner på 92 x 52 x 12 millimeter burde det ikke være et problem at have Tivizen med i tasken, når du er på farten.


Du kan nappe dit eksemplar i næste uge, når de første eksemplarer forventes ude i butikkerne til en pris på cirka 1.200 kroner.


 Tivizen virker også med PC og Mac. Her får du understøttelse for tv-kanaler i H.264/MPEG-4-format og kanaler i HD-opløsning.


 

Annonce:
Forrige artikelOvervåg hjemmet fra iPad
Næste artikelSF Anytime film i Samsung TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.