Forside Nyheder

Amazon også på vej med tablet-computere


Amazon er på vej med to tablet-computere, afslører anonym kilde. Den ene får en superhurtig quadcore-processor fra Nvidia. (Billedet er en illustration).


 


Det er ikke kun de mere etablerede elektronikfirmaer indenfor computer og mobil, der vil lege med på tablet markedet.


Den gigantiske onlinebutik gør klar til at udfordre Apples iPad med to tablet-computere senere i år. Den ene bliver udrustet med potent quadcore-processor, afslører anonym kilde.


Internetgiganten Amazon er på vej til at brede sig endnu mere ud. Skal vi tro en anonym kilde, der har snakket med Boy Genius Report, så er firmaet på vej med to tablet-computere, der skal tage konkurrencen op med iPad og Android-tablets fra eksempelvis Samsung, Motorola, LG og HTC.


Den ene tablet har kodenavnet “Coyote” og vil bruge Nvidias Tegra 2-processor, der også bruges i andre aktuelle tablets som Motorola XOOM og Samsung Galaxy Tab 10.1.


 


Bøger, musik og film


Den anden tablet – “Hollywood” – vil have væsentlig flere muller og bruge efterfølgeren til Tegra 2, der pt. kendes som T30. Den processor har hele fire kerner og er ifølge Nvidia selv hele fem gange hurtigere end Tegra 2. Det skulle give mulighed for helt nye højder hvad angår spil og multimedieindhold på farten.


Amazon har haft masser af succes med sine Kindle-ebogslæsere og tilhørende bogbutik, og sidder tungt på markedet i USA. Over de sidste par år har firmaet øget sit fokus på medieindhold, og har nu også en velbesøgt musikbutik samt filmudlejningstjeneste. Amazon ejer også filmtjenesten Lovefilm, der blandt andet er til stede i Danmark.


Amazons direktør har fornyelig i et interview med det amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports signaleret, at man snart var på vej til at fortælle om nye produkter.


 

Annonce:
Forrige artikelSamme abonnement til smartphone og tablet
Næste artikelB&O vil sælge bredere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.