Forside Nyheder

Annoncerer Google sin musiktjeneste i skyen i morgen?

 
Googles årlige udviklerkonference løber af stablen i morgen, og alt peger i retning af demonstration og mulig annoncering af en ny musiktjeneste.


 


Google I/O 2011 løber af stablen i morgen i San Francisco. Blandt de mange nyheder synes det sandsynligt at Google vil afsløre en ny musiktjeneste.


Google afholder sin årlige udviklerkonference, Google I/O, i San Francisco, i morgen og onsdag, og alle tegn tyder på, at internetgiganten gør klar til at demonstrere hvis ikke ligefrem annoncere sin kommende musiktjeneste.


Der har været rygte om en musiktjeneste fra Google i lang tid, men også mange rapporter ude om, at firmaet simpelthen ikke har kunne blive enige med de store pladeselskaber om pris og vilkår.


Ved sidste års Google I/O-messe demonstrerede Google hvordan man med et enkelt klik i en webbaseret musikbutik kunne få en Android-mobil til automatisk at downloade musik fra nettet, og firmaet viste også trådløs overføring af musik fra iTunes via Wi-Fi, og hvordan musiksamlingen kunne streames via 3G i stedet for at skulle overføres til mobilens fysiske lagerplads.


For en lille måneds tid siden blev det så annonceret, at Google havde købt opstartsvirksomheden Pushlife, der var i gang med at udvikle en app og tilhørende musiktjeneste med ovennævnte funktionalitet. Ideen bag Pushlife var, at du fra app’en kunne afspille musik på selve mobilen eller streame fra din computer, og synkronisere trådløst med både iTunes og Windows Media Player.


Det antages, at Google også vil tilbyde gratis lagerplads i skyen, så du altid har adgang til din musik lige meget hvor du er. Amazon har netop lanceret en lignende tjeneste i USA, men er også blevet mødt med stærk kritik fra pladebranchen, der truer med sagsanlæg.


 

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Socom Special Forces
Næste artikelTeleselskabet 3 får bøde fra Forbrugerombudsmanden … igen.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.