Forside Nyheder

Kort nyt


 


Apple hyrer THX audio guru


Det forlyder at Apple skulle have hyret audio guru Tomlinson Holman, som deres nye chef på lyd.


Holman har arbejdet 15 år for Lucasfilm, hvor han har været med til at udvikle THX. Han står også bag lyd bearbejdningen i verdens første 10.2 surround system.


Hvad mon Apple arbejder på?


 


Android cementerer 1. pladsen


Smartphone markedet er vokset 83% på et år, og rundede i første kvartal 2011 et samlet salg på 101 mio. telefoner.


35% af dem var Android telefoner. Den tidligere markedsleder på området Nokia faldt fra 45% året før, til nu 26% af markedet.


Android støttes af HTC, Samsung, Sony Ericsson, Motorola og LG.
 


iPhone update til bigbrother data


Apple har været i en sand modvind, efter at et par ingeniører fandt en database med koordinater i telefonerne. Det viste sig dog ikke at være sporing af selve telefonen, men derimod logging af WiFi hotspots og mobilmaster i nærheden af telefonen.


Men Apple lovede bod og bedring aligevel, med en ny firmware der renser ud i de data. Ikke laver backup af dem til iTunes, og sletter det hele når “location services” slås fra i telefonens setup.


Det skulle nu være lavet, i den iOS v4.3.3 som nu er klar til download og installation.
 


TDC/YouSee nærmer sig 1,5 mio. TV-hustande


Det går godt for TV-divisionerne i TDC. YouSee leverer TV-signaler til tæt ved 1,35 mio. hustande, og TDC TV har nået 128.000 kunder.


Så sammenlagt er der TV-signaler fra TDC-koncernen i 1,475 mio. husstande herhjemme nu, hvilket er en stigning på 4,4% i forhold til samme kvartal sidste år.


 

Annonce:
Forrige artikelMere om Star Wars blu-ray
Næste artikelChipgennembrud hos Intel giver os hurtigere gadgets
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.