Forside Nyheder

Smugkig på LG Optimus 3D smartphone


 


3D smartphone


Mobilsiden.dk har leget med verdens første 3D-mobil. Se her et tidligt preview på LG Optimus 3D.


LG Optimus 3D blev lanceret i starten af året som verdens første 3D-mobil. Det er dog ikke alt i mobilen der er 3D – og gudskelov for det. Man kan nemlig godt blive lidt ør i hovedet af at kigge på 3D-effekten i længere tid af gangen.


I en speciel 3D-menu får man overblik over 3D-funktionerne, som inkluderer kamera, galleri, spil og Youtubes 3D-kanal. Optimus 3D kan nemlig både vise og optage 3D.


Installeret på mobilen ligger tre HD-spil fra Gameloft, Lets Golf 2, Asphalt 6 og skydespillet Nova.


 


Både 2D og 3D


Men herudover fungerer Optimus 3D som en almindelig smartphone, og som LGs mobilchef Morten Aagaard siger: ”Det er ikke en 3D-smartphone, men en smartphone med 3D.”


Udfordringen er, at 3D-effekten ikke kan vises på en skærm, der ikke understøtter 3D. Derfor kan man ikke ordentligt se, hvordan effekten er. Her duer kun dine egne øjne.


 


Endnu hurtigere


LG Optimus 3D er, ligesom Optimus 2X, en dual-core mobil. Men den er også mere end det.


Den er nemlig det LG kalder en dual-core – dual-channel-mobil, og skulle derfor være endnu hurtigere end Optimus 2X, idet der udover processorkraften også er optimeret på hukommelsen.


LG Optimus 3D kommer i de danske butikker lige omkring den 20. juni, til en pris omkring 4.500 kroner – samme niveau som Optimus 2X i sin tid startede på.


 


Se videoen


I videoen her giver mobilsiden.dk en ganske kort gennemgang af LG Optimus 3D. 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelYouSee i sort
Næste artikelSpilanmeldelse: Brink
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.