Forside Indhold og distribution Musik

Spotify klar med musik download til iPod og mobil


Musiktjenesten Spotify går i krig med iTunes. De lancerer i dag en ny tjeneste, der giver mulighed for at hente musik og playlister over i iPod eller mobil.


Spotify bliver nu en direkte konkurrent til iTunes, når der handler om at fylde musik på iPod og iPhone. Musikken kan købes til download.


Det betyder at Pod classic, iPod Nano og iPod shuffle nu også bruges sammen med musiktjenesten Spotify.


Forbind iPod til computeren via USB kabel, og se hvordan den på “magisk” vis dukker op under enheder i Spotify menuen. Herefter kan playlisterne synkroniseres til iPod. De musikfiler du ikke ejer allerede skal dog købes, før at de kan lægges over i en iPod til offline brug.


Samme service tilbydes nu Spotifys gratis-kunder på iPhone og Android. Her kan playlisterne og musiknumrene deri nu også synkroniseres med telefonen, for senere offline brug. Den tjenesten er dog ikke gratis, musikken der hældes over i telefonen skal købes.


Synkroniseringen med smartphones sker trådløst, blot de er forbundet til samme WiFi netværk som computeren. Så dukker de op som enheder i Spotify, så snart Spotify applikationen startes på telefonen.


Musiktjenesten Spotify er endnu ikke officielt tilgængelig i Danmark.


 

Annonce:
Forrige artikelDer er blevet sat alder på radiokanalerne
Næste artikelMål op til Panasonic TV’et med iPhone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.