Forside Nyheder

Udvid din iPad med 500 gigabyte


Seagates nye eksterne harddisk har indbygget Wi-Fi og en medfølgende app, så du kan tilgå indhold fra din iPad eller iPhone. 


Savner du mere plads på iPad ?


Hvad siger du til 500 gigabyte ekstra lagerplads på f.eks. din iPad? Det leverer Seagate med sin nyeste harddisk.


Savner du lagerplads på din iPad eller iPhone? Hvad siger du til 500 gigabyte ekstra lagerplads? Det leverer Seagate med sin nyeste harddisk, GoFlex Satellite Wireless, der udover at kunne kobles til din computer med enten USB 2.0 eller 3.0, også har indbygget Wi-Fi, så du op mod tre enheder kan koble sig på disken.


Ideen er kort og godt den, at du bruger Seagates app, GoFlex Media – til at koble dig til harddisken og derefter kan browse igennem de forskellige data. Ja, du kan endda åbne, se og afspille kompatible formater.


 


God ide, god pris … men med sine mangler


Det lader til at Seagate har fat i den lange ende, men disken har endnu sine fejl og mangler. Det er eksempelvis ikke muligt at sende indhold til andre apps på din iPad eller iPhone, og disken kan heller ikke koble sig på et eksisterende netværk. Det betyder, at du skal vælge mellem forbindelsen til harddisken eller forbindelsen til dit internet.


Forhåbentlig kommer Seagate ud med en firmwareopdatering, der retter på manglerne, for til den annoncerede pris på 200 dollars (dansk pris på under 1.500 kroner) synes GoFlex Satellite Wireless at være et rigtig godt køb som netværksharddisk med nem adgang fra iOS-kompatible enheder.


Amerikanske CNET er allerede klar med en anmeldelse af Seagate GoFlex Satellite Wireless, som du kan læse her!


 

Annonce:
Forrige artikelNokia afviser rygte om salg til Microsoft
Næste artikelYouSee gør klar til 100 Mbit bredbånd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.