Forside Indhold og distribution Film

YouTube vil nu være din videobiks


Her er din nye videobiks … YouTube !


YouTube vil nu være din videobiks


Skal der være filmaften, så kan du nu går online på YouTube og streame film direkte hjem i stuen via bredbåndsforbindelsen. Men indtil videre kun i USA.


Amerikanerne har fornyelig fået en ny filmtjeneste på nettet: YouTube! Google har lanceret YouTube Movies, der byder på tusindvis af spillefilm, som du kan få ind på computerskærmen eller op på stuealteret for et par dollars.


Til at starte med var udvalget ikke videre imponerende, men nu har Google fået nyt film på de virtuelle hylder, så amerikanerne nu har omkring 3.000 film at vælge imellem, og der er masser af nye, kendte titler, eksempelvis Green Hornet, Harry Potter og Inception. Nyere film koster fire dollars, mens lidt ældre titler er prissat til tre dollars. Der gemmer sig også et par gratis titler, eksempelvis dokumentaren af Morgan Spurlock, ?Super Size Me.?


Til at starte med skal du enten have en computer med kompatibel internetbrowser eller Google TV for at leje film via YouTube, men der burde intet være til hinder for, at Google udvider  tjenesten til at virke på al forbrugerelektronik med adgang til YouTube. Når du først lejer en film, så har du 30 dage til at se den, og når du er gået i gang, så skal du slutte den inden for 24 timer.


Indtil videre ser det ud til, at langt de fleste film streames i 360p eller 480p-opløsning, hvilket ikke er videre imponerende, men der er da et par stykker i 720p HD-opløsning. Google fortæller, at man teoretisk understøtter opløsninger på helt op til 4K, men at det er op til filmselskaberne om de vil benytte sig af muligheden. Lur os om det ikke også kræver en potent maskine.


Du kan tjekke YouTube Movies her (http://www.youtube.com/movies), men bemærk at du skal have en amerikansk IP-adresse for rent faktisk at kunne leje en film.

Annonce:
Forrige artikelSamsung klar med 75” LED i Korea.
Næste artikelBeosound 8 – En sand bestseller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.