Forside Indhold og distribution Film

Blu-ray: Klovn The Movie


Det er efterhånden noget tid siden at Klovn: The Movie gjorde sit indtog i de danske biografer. Filmen blev en gigantisk succes, hvor ikke mindst fans af serien, kunne se hvordan Frank og Casper ikke blot var blevet mere pinlige end man troede muligt, men faktisk havde formået at kreere en sammenhængende og ganske underholdende spillefilm.


Handling


Til de få som ikke må have set filmen så er Mia gravid, hvilket stiller Frank i håbløse situation at skulle overbevise Mia om at han har far-potentiale. Logisk tænkende som Frank jo er (ahem!), vælger han at kidnappe nevøen Bo, for sammen med Casper at drage på kanotur, også kaldet Tour de Fis, der i sin enkelthed går ud på at sejle i kano til Skanderborg festival og undervejs høste så meget sex, som det overhovedet er muligt (i hvert fald hvis man spørger Casper).


Turen byder på adskillige mindeværdige øjeblikke og vi har, præcis som i serien, gæsteoptrædender af diverse kendisser, såsom Ole Michelsen, Jørgen Leth, Remee og ikke mindst Bent Fabricius Bjerre, der på storartet vis gør sig som bordelejer og læseklubformand!


Biroller fra serien som Pykker og Ole, Fætter Andreas, Lars Hjortshøj, Mia og Iben er naturligvis også med, omend vi desværre ikke ser helt så meget til dem som ønsket.


Samlet set er Klovn The Movie bestemt værd at bruge tid på, hvis man holdt af serien i hvert fald. Kunne du ikke denne, gør filmen bestemt intet for at omvende dig.


Foruden den fine Blu-ray kvalitet, havde jeg sat næsen op efter en masse ekstramateriale. Desværre må vi nøjes med trailere, teasere, kommentarspor, fraklippede scener, bloopers og så to bagom filmen og bagom scenen på bordellet (begge som i øvrigt har været vist på tv). Endelig skal jeg lige øffe lidt over lyden, som både i biograf og på Blu-ray halter en smule. Det er ind i mellem svært af fange, hvad der bliver sagt. Om det skyldes mine ører eller om kvaliteten under optagelserne har været for dårlig skal jeg dog lade være usagt.


En fin gestus er dog at pakken foruden Blu-ray skiven også indeholder DVD-versionen. Jeg behøver naturligvis ikke fortælle at Blu-ray versionen er flottest, om end jeg ikke synes det har den helt store betydning i en film som denne.


Klovn The Movie er på gaden nu.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.