Forside Nyheder

Ex-chef: Ja, Apple er på vej med flad-TV


Anonym kilde fortæller, at Apple snart vil lancere et flad-tv med adgang til iTunes.


 


En tidligere højtstående Apple-chef afslører, at Steve Jobs & Co. er på vej med et flad-tv med indbygget Apple TV og iTunes-adgang.


Det har længe været rygtet, at Apple er på vej ind på markedet for flad-tv, men nu bekræfter en tidligere højtstående Apple-chef, at firmaet snart er klar med et flad-tv. Det er websiden Dailytech.com der har scoopet, men kilden vil ikke træde frem og udtaler sig kun anonymt.


Skal vi tro Dailytech.com og den tidligere Apple-chef, så vil Apples kommende flad-tv have nogenlunde samme funktionalitet som Apple TV og give adgang til indholdet i Apples iTunes-butik. Selve skærmene vil blive leveret af en stor OEM-producent, og Dailytech.com spekulerer, at der nok er tale om Samsung.


Apple vil så smide skærmene i et nyt kabinet og bruge sin egen brugergrænseflade.


Kilden fortæller til Dailytech.com, at mange OEM-producenter som eksempelvis Samsung vil være interesseret i sådan et arbejde med Apple for som kilden siger: “hvis du skal konkurrere med nogen, så skal det da være med dig selv.”


Kilden fortsætter og fortæller Dailytech.com, at “du vil være i stand til at gå ind i en Apple-butik og rende ud med et flad-tv. Det er perfekt.”


Dailytech.com skriver, at Apples flad-tv potentielt vil kunne lanceres allerede til efteråret, eventuelt sammen med iPhone 5, men at lanceringen også kunne udskydes til næste år.


 

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Duke Nukem Forever
Næste artikelUnge talenter udvikler fremtidens B&O produkter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.