Forside Indhold og distribution Musik

KODA har underskrevet – nu kommer Spotify


 


Nu kommer der mere konkurrence indenfor musik streaming i Danmark. Spotify har netop indgået aftale med KODA.


Svenske Spotify er netop nået til enighed med KODA, om vilkårene for at drive deres musikstreaming-tjeneste i Danmark. Dermed får Danmark endnu en medspiller på dette voksende marked for musiklytning.


“Efterspørgslen efter streamingtjenester er stor blandt forbrugerne, og særligt den svenske tjeneste Spotify har været på manges læber. I KODA har vi længe forsøgt at indgå en aftale med tjenesten, og derfor er det med glæde, at vi nu har en aftale – en aftale som vel og mærke både KODA og Spotify er tilfredse med” fortæller KODA i en pressemeddelelse.


KODA kalder det “endnu et skridt på vejen”, og fortæller at deres ambition nu er at Danmark skal være et foregangsland, når det gælder nye måder at give forbrugerne adgang til musikken.


“At få Spotify til landet, har været utrolig vigtigt for os, og derfor er jeg da også rigtig tilfreds med, at det nu er lykkedes. Danskerne vil have nem, ubegrænset og ikke mindst billig adgang til musik, og kan vi ikke tilbyde dem det lovligt, finder forbrugerne de ulovlige alternativer. Streaming-tjenester som Spotify skaber som nyt musikmedie i høj grad nye indtægter, fordi de henter brugere fra de ulovlige tjenester, og det er virkelig positivt”, siger KODA’s direktør, Anders Lassen.


Jo flere spillere der er på det digitale musikmarked, jo flere muligheder har forbrugerne for at høre musikken. Og jo flere der hører musikken, jo flere penge finder tilbage til kunsterne. Derfor kalder KODA musikstreaming for “et sundt marked i alles interesse”. At lovlig musikstreaming er endnu et værktøj, der kan nedbringe piratkopiering. Altså flytte ulovlig adfærd til lovlig.


“Vi synes, det er nogle rigtig gode grunde og byder derfor Spotify velkommen til Danmark.” slutter KODA.


KODA forventer ifølge DR at Spotify åbner i Danmark her i 2011. Ifølge flere medier både med gratis-versionen og betalings-versionen.


 


Kilde: KODA pressemeddelelse


 

Annonce:
Forrige artikelSamsung beder USA om at bremse iPhone+iPad
Næste artikelCinemaxX biografer bliver digitale
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.