Forside Nyheder

Ny PlayStation 3 på vej


Den nye PlayStation 3-model har større harddisk, men lavere strømforbrug og så er den hele 400 gram lettere.


 


Sony er klar med en ny udgave af PlayStation 3 i Japan. Den er mindre, lettere og sluger knap så meget strøm. Nå ja, og harddisken er større.


Sony er kommet et par gode skridt videre siden lanceringen af den oprindelige PlayStation3 -model tilbage i 2006. I 2009 fik vi den tyndere og mindre Slim-model, der larmer mindre og bruger mindre strøm, og nu har Sony forbedret designet yderligere.


Japanerne kan nu hive en ny model, CECH-300B, ned fra hylderne. Den er mindre og 400 gram lettere, og vejer nu 2,6 kilo. Strømforbruget er også sænket med 30 Watt, så den nu kun sluger 200 Watt når du skyder bad guys og ser Blu-ray-film.


Den nye PlayStation 3 kommer også med en 320 gigabyte harddisk, og i Japan sælges maskinen sammen med en tv-tuner, så maskinen kan bruges som digital videooptager.


Det er endnu uvist hvornår den nye PlayStation 3-model rammer vores breddegrader, men vi krydser fingre for at der ikke går alt for lang tid.


 

Annonce:
Forrige artikelNy tablet afslører ny Android version
Næste artikelTop Gun fylder 25 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.