Forside Nyheder

Samsung beder USA om at bremse iPhone+iPad


 


Patent-striden: Samsung beder USA om at udstede et importforbud mod iPhone, iPad og iPod Touch.


Samsung og Apple strides om patenter. Apple har sagsøgt Samsung, og Samsung har sagsøgt Apple.


Forleden fik Apple indirekte adgang til at “se” Samsungs nye endnu ikke lancerede produkter, hvor 3. part skal vurdere om de nye produkter strider imod nogle af Apples patenter. Og hvis de gør, kan der blive tale om et forbud mod salg af disse i USA.


Men Samsung kører en tilsvarende retsag mod Apple til gengæld, og her har Samsung netop bedt USA om at udstede et importforbud mod iPad, iPhone og iPod Touch. Samsung mener at disse produkter krænker flere af deres patenter.


Nu skal de amerikanske myndigheder se på anklagerne, og vurdere om Samsung har en sag. Sådan en proces kan dog tage lang tid, så der er næppe fare for at amerikanerne ikke ser de nye iPhones til september.


Samsung er en af de hurtigst voksende producenter af smartphones, hvor den nye Galaxy S II er blevet en storsællert, og de satser også stærkt på markedet for tablet-computere.


På den anden side har de også Apple som storkunde, og de leverede indmad til Apple produkter for 29 mia. kroner sidste år. Så sådant et forbud vil også kunne ramme Samsung selv som en boomerang.


Det sidste kapitel er næppe skrevet i den strid.


 


Kilde: Reuters


 

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: DiRT 3
Næste artikelKODA har underskrevet – nu kommer Spotify
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.