Forside Nyheder

YouSee a la carte TV erstatter Favorit


 


Når YouSee indfører næsten frit valg på TV-hylderne erstatter det Favorit pakken. Det kan betyde både billigere og dyrere TV for de nuværende Favorit-kunder.


Til efteråret udvider YouSee modellen for a la carte TV. Det der kendes som Favorit i dag udgår, og erstattes af et bredere tilvalg af TV kanaler.


Favorit-kunder kan i dag vælge 4 TV-kanaler eller mere, til en fast pris af 12 kroner per kanal. Når YouSee indfører a la carte TV bliver der et større udvalg af TV-kanaler, til gengæld vil priserne svinge.


TV-kanalerne inddeles i fire prisgrupper, fra 10 kr og op til 40 kr per kanal. Ligesom i Favorit i dag, skal man vælge mindst 4 stk. TV-kanaler til sin Ekstra-pakke (kaldet Ekstrakanaler).


For at benytte a la carte TV, skal der et abonnementskort (smartcard) i hver modtager. Der følger et kort med abonnementet på ekstra kanaler. Skal TV-kanalerne ses på flere TV i hjemmet er der brug for ekstra kort, og de koster 15/måned.


Som det kunne læses i en tidligere nyhed, ventes YouSee at åbne for a la carte TV per 1. oktober.


Premieredatoen ligger dog ikke 100% fast endnu. YouSee overvejer at skubbe det til 1. december, hvor den årlige opdatering af kanal-udbudet traditionen tro sker, da det kan betyde at nogle kanaler udgår mens nye kommer til.


 

Annonce:
Forrige artikelSamsung TV rykker ind i Galaxy S II smartphone
Næste artikelJVC dropper de billige videokameraer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.