Forside Nyheder

BeoSound 5 får en lillebror


 


BeoSound 5 får en lillebror


Med lanceringen af den nye BeoSound 5 Encore, som visuelt er præget af arven fra den succesfulde BeoSound 5, præsenterer Bang & Olufsen brugeren for et fantastisk overblik, en engagerende oplevelse og adgang til mere end 13.000 netradiostationer samt hele den digitale musiksamling.


Til alle, der er trætte af at lede forgæves efter deres yndlings-cd eller høre digital musik på halvdårlige computerhøjttalere, tilbyder Bang & Olufsen nu BeoSound 5 Encore. Virksomhedens plug and play-løsning er perfekt til de stadigt flere brugere af digital musik, som vil have adgang til al musik når som helst ? uden at miste overblikket. BeoSound 5 Encore fungerer som et komplet musiksystem, der giver brugeren nem adgang til digital musik, uanset hvordan den er gemt. Det hele er sorteret efter album, kunstner, nummer eller favoritter. Der er adgang med det samme og dermed ingen grund til at gennemsøge hele huset efter det nummer, man netop er kommet i tanke om.


 Adgang til alle kilder og genrer


BeoSound 5 Encore giver nem adgang til mere end 13.000 netradiostationer fra hele verden, så alle tænkelige genrer og sprog er repræsenteret. Uanset smag vil man altid kunne finde det rigtige. Radiostationernes kvalitet overvåges og opdateres løbende af Bang & Olufsen.


Ud over netradio kan BeoSound 5 Encore anvendes til musikafspilning fra et væld af kilder: en tilsluttet harddisk, et NAS-drev, en computer, en USB-hukommelse eller en håndholdt enhed. Og understøttelsen af lossless-kvalitet sikrer en perfekt gengivelse af musikken.


BeoSound 5 Encore er en ideel og enkel løsning til alle, der er trætte af cd-rodet. Tilslut et par højttalere, og systemet er klar til brug. Det kan fungere som det primære musiksystem med forbindelse til internettet ? via kabel eller trådløst ? og adgang til netradio og musik på server eller USB-harddisk. Eller det kan fungere som access point for sekundære musikenheder.


Det er muligt at slutte op til otte BeoSound 5 Encore enheder til samme server, og dermed kan det også lade sig gøre at afspille forskellig musik i forskellige rum på samme tid. Det betyder, at familien ikke længere behøver skændes om, hvilken musik man skal høre og hvor. Alle kan høre deres yndlingsmusik, hvor de opholder sig, uanset om den kommer fra netradio eller digitale musikfiler, men musikken kommer stadig fra ét og samme sted.


 


Hjulet er genopfundet


BeoSound 5 Encore giver bekvem adgang til et righoldigt, men velstruktureret, indhold og henvender sig til brugere, der ønsker enkelhed og nem adgang. Det er visuelt præget af arven fra BeoSound 5 med den unikke blanding af mekaniske berøringselementer og markant design.


Med BeoSound 5 Encore er der ingen klistrede fingeraftryk på det 10,4″ store grafiske display. I stedet kan brugeren glæde sig over det magiske navigationshjul, der gør det muligt at bladre hurtigt igennem selv de største musiksamlinger med en enkelt finger. 


  


Takket være de mange placeringsmuligheder (væg, bord eller gulv) vil BeoSound 5 Encore passe fint ind i enhver indretning ? i stuen, køkkenet, soveværelset eller andre steder ? hvor det kan fungere som portalen til alverdens digitale musik. Tilslutningsmulighederne på BeoSound 5 Encore er designet som permanente stik, der gør det muligt at skjule kabelføringen. Samtidig er stik til midlertidige enheder, som USB-hukommelse, bærbare afspillere eller hovedtelefoner, placeret let tilgængeligt under displayet.


 


Automatisk afspilningsliste med en høj IQ


MOTS funktionen sørger for automatisk og intelligent oprettelse af afspilningslister på basis af musik fra en USB- eller netværksforbundet enhed. Dermed kan man koncentrere sig om at genopdage sin musiksamling, og slippe for at udvælge numre til afspilning hver gang. Det kræver kun få indstillinger at skabe den rette musikalske baggrund til et middagsselskab eller en hyggeaften på sofaen. Og forelsker man sig i en afspilningsliste, som MOTS opretter, skal man blot gemme udgangspunktet for listen for at genhøre den når som helst.


Den patenterede MOTS algoritme, der blev indført sammen med BeoSound 5, kan analysere hele musiksamlingen ud fra et enkelt nummer og derefter fortsætte med at afspille lignende ? men ikke identiske ? numre.


 
Også fokus på storebroderen


BeoSound 5, den meget roste storebror til BeoSound 5 Encore, nyder lige nu også godt af den ekstra opmærksomhed, idet BeoSound 5 med en ny og omfattende softwareopdatering giver kunderne en række spændende muligheder.


– Den nye og omfattende opdatering af softwaren til BeoSound 5 er ikke kun godt nyt til de kunder, som er på udkig efter et nyt high-end musiksystem til at fuldende deres audio/video set-up med, fortæller Bang & Olufsens produktmanager Rie Kold Pripsø.


– Softwareopdateringen indeholder en række praktiske funktioner, som eksisterende Bang & Olufsen kunder med BeoSound 5 allerede har modtaget automatisk.


 


Kontrol fra din hule hånd


En spændende og yderst praktisk funktionalitet, som følger med den nye software, er muligheden for trådløst at skubbe indhold over på BeoSound 5 fra en smartphone. Udover muligheden for at bladre gennem musikken direkte på den elegante og intuitive brugerflade på BeoSound 5, giver det også en markant forbedret lydoplevelse, eftersom musikken nu kan høres gennem de tilsluttede Bang & Olufsen højttalere.


Har man et Apple-produkt i form af en iPad, iPod touch eller iPhone kan man også drage fordel af den nye softwareopdatering til BeoSound 5 ? og har man en BeoSound 8 højttalerdock kan man endda få endnu mere ud af opdateringen.


– Hvis du står i køkkenet, kan du tilgå indholdet fra BeoSound 5 ved at bruge iPad, iPod touch eller iPhone til at bladre i musiksamlingen. Når du har fundet det nummer du vil høre, kan du enten spille det via de tilsluttede højttalere i det rum, du befinder dig i eller du kan sætte Apple-produktet i din BeoSound 8 højttalerdock, forklarer Rie Kold Pripsø.
 
Den nye BeoSound 5 Encore henvender sig primært til kunder som ikke har Bang & Olufsen i forvejen.


 


Reklame


Her er B&O’s egen reklame video for anlægget. Hvad syntes du ? 


Kilde: Pressemeddelse, Bang & Olufsen

Annonce:
Forrige artikelLibratone lancerer nyt musiksystem med AirPlay
Næste artikelBlog: Forvirring om magtforhold på tablet markedet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.