Forside Nyheder

Bowers & Wilkins laver in-ear hovedtelefon


Bowers & Wilkins C5 er firmaets første in-ear-hovedtelefon. Den benytter et halvåbent design og lover at passe perfekt i dine ører.


Bowers & Wilkins laver in-ear hovedtelefon


Bowers & Wilkins er kendt for at lave god lyd, og har på det seneste introduceret en række nye produkter, der falder udenfor de klassiske højttalere. Eksempelvis har vi set P5-hovedtelefonerne, MM1-højttalerne til pc?en og Zeppelin-dock?en til iPhone.


Nu er englænderne så klar med deres første in-ear-hovedtelefon, C5, og der er kælet for detaljerne. Den er konstrueret i et halvåbent design, der skærmer for omgivelserne uden at blokere din hørelse udadtil. Det sker blandt andet via firmaets nyudviklede ?Micro Porous Filter,? der fungerer som en slags akustisk ventil, der forhindrer uønsket kompression på bagsiden af membranen.


Hovedtelefonerne er kreeret i aluminium og kommer med en løkke, der ikke blot giver et opsigtsvækkende design, men som også kan justeres til at passe præcist til dit øre. Det betyder, at hovedtelefonerne sidder behageligt fast uden at du skal presse dem ind i øregangen.


Bowers & Wilkins C5 har også fjernbetjening til iPod på selve kablet, og der er endda integreret mikrofon, så du kan bruge dem som headset til iPhone. Hovedtelefonerne kan blandt andet købes hos Hi-Fi-Klubben og koster 1.300 kroner.

Annonce:
Forrige artikelPioneer computer højttalere
Næste artikelHDMI licensing forbyder salg af displayport til HDMI kabler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.