Forside Nyheder

Lenovo Thinkpad tablet med Android


Lenovo ThinkPad Tablet


Lenovo annoncerer i dag deres solide ThinkPad Tablet til erhvervslivet, og her er endelig en leverandør der ikke starter med et prisskilt på 7000 kroner.


Nu går Lenovo også ind på markedet for Android tablet computere, med denne nye Thinkpad Tablet målrettet den professionelle anvendelse.


Den nye tablet har NVIDIA Tegra 2 dual-core mobilprocessorer, der giver mange muligheder for multitasking, hurtigere webbrowsing med indbygget Adobe Flash Player, gaming i konsol-kvalitet samt et lavt strømforbrug for længere batteritid.


Skærmen er WXGA (1280×800) IPS display, der giver en betragtningsvinkel op til 178 grader. Glasset er det hårdføre “Gorilla Glass”, for god beskyttelse mod ridser.


Tablet-computeren leveres med Android 3.1, hvor Lenovo leverer både backend integration og “zero touch deployment”. Så her er en tablet computer der kan bruges af virksomheder, som en del af et fælles system, og ikke kun er en individuel mobil enhed.


Der er indbygget anti-tyveri funktioner, hvor tablet computeren kan gøres ubrugelig via fjernstyring, hvis den mistes eller stjæles. Lenovo tilbyder også indbygget kryptering, både af data på tablet enheden og SD kort anvendt på den.


Udover SD kortlæser er der USB og HDMI tilslutninger.


 


Pris og tilgængelighed


ThinkPad Tablet er tilgængelig i september.


Den vejledende udsalgspris ligger mellem 3.425 DKK og 4.690 DKK afhængig af konfiguration.


 

Annonce:
Forrige artikelApple solgte i 20 millioner iPhones i sidste kvartal
Næste artikelLUMIX DMC-FZ48: Nyt hybrid kamera fra Panasonic
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.